Politica de confidentialitate GDPR

Ce este GDPR?

GDPR sau General Data Protection Regulation, este o reglementare europeana in ceea ce priveste confidentialitatea si protectia datelor, adoptata in 2016. Spre deosebire de directivele europene cu care suntem obisnuiti, acest nou Regulament European intra direct in vigoare fara sa aiba nevoie de alte legi la nivel national.

SC Cornel & Cornel Topoexim se angajeaza sa ofere un nivel corespunzator regulilor GDPR de confidentialitate, disponibilitate si integritate a datelor cu caracter personal aferente oricarei persoane vizate prin actiunile noastre de prestari servicii și de marketing.

Principii

  • Politica de protejare a datelor in se bazeaza pe urmatoarele principii de protectie a datelor:
    • Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
    • Colectarea datelor personale se va face numai in scopuri specificate, explicite si legitime iar datele nu vor fi procesate mai departe intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
    • Colectarea datelor personale va fi adecvata, relevanta si limitata la informatiile necesare scopului procesarii;
    • Datele personale vor fi corecte si, acolo unde este necesar, actualizate;
    • Se vor lua toate masurile necesare pentru a se asigura ca datele incorecte sunt sterse sau corectate fara intarziere;
    • Datele personale vor fi pastrate intr-o forma ce permite identificarea persoanei vizate si pentru o perioada nu mai lunga decat cea in care datele personale sunt procesate;
    • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
    • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;

Datele personale

Date personale inseamna orice informatie care poate fi legata de o persoana fizica identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte, trimise in cv-ul Dvs. pe adresa de email administrativ@topoexim.ro

Colectarea datelor personale

Utilizatorii site-ului nostru care doresc sa beneficieze de informatiile noastre sau sa se alature echipei noastre pot sa puna la dispozitie datele personale prin contacterea nostra sau prin trimiterea cv-ului Dvs. pe adresa de email administrativ@topoexim.ro

Cine are acces la datele dvs.?

1. Servicii SMTP (comunicare email) – adresa de e-mail;
2. Servicii resurse umane – nume, prenume, adresa, telefon, email;

Cat timp sunt stocate datele dvs.?

Datele cu caracter personal furnizate de Dvs. vor fi prelucrate pe perioada derularii relatiilor contractuale cu Dvs., precum si ulterior, pentru o durata rezonabila, care nu poate fi mai scurta decat termenul general de prescriptie.

Care sunt drepturile Dvs.?

  • In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:
    • dreptul de acces la date
    • dreptul la stergerea datelor – aveti dreptul de a obtine din partea SC Cornel & Cornel Topoexim stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate, iar SC Cornel & Cornel Topoexim are obligația de a sterge datele respective. SC Cornel & Cornel Topoexim va va comunica personal orice stergere a datelor cu caracter personal.
    • dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
    • dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de SC Cornel & Cornel Topoexim pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor pe care le aveti, astfel cum sunt acestea mentionate in cadrul sectiunii anterioare, ne puteti contacta la adresa: Str. Vidra, nr. 31, sector 6, Bucuresti sau pe email: administrativ@topoexim.ro

Precizam faptul ca prin accesarea site-ului si trimiterea cv-ului Dvs., datele Dvs. personale vor fi prelucrate de SC Cornel & Cornel Topoexim, conform prezentei Politici de Confidentialitate de Prelucrare a Datelor.